Brunczel Tibor emlékére
Egy közkinccsé lett élet fejfájára...
BÚCSÚ BRUNCZEL TIBORTÓL
Gálné Horváth Mária megemlékezése

Ismét szegényebbek lettünk, ismét gyászolunk. Gyászol Salgótarján és annak egykori legendás helyszínei, létesítményei, közösségei, könnyeznek Palóc-ország vadregényes tájai, a Karancs és a Medves tavaszi virágai, fekete ködbe burkolózott még a Tátra is.  Gyászol a maradék Acélgyár, a gyártelep, a gyári Fasor (ma Acélgyári út), az acélgyári Olvasó, (kultúrház), a Petőfi Színjátszók, a Nógrád Megyei Fotóklub, a Természetjárók és a Salgótarjáni Városi Televízió. ( Tovább olvasom )

Homoga József megemlékezése:

Kedves Barátaim!

Meghatottan és megrendülve állok most itt, hogy BRUNCZEL TIBOR-ról emlékezzek meg, aki április 16-án hunyt el, 85-ik életévében.
Brunczel Tibor fotóklubunk alapítója, mindvégig sokoldalú és aktív tagja volt. Első fotós próbálkozásai 12 éves korában kezdődtek. Diákként szoros kapcsolatba került a város akkori jelentősebb képzőművész tanáraival (Fayl  Frigyessel, Bóna-Kovács Károllyal, Wágner Sándorral) s talán ennek is köszönhetően  1949-ben az acélgyári kultúrotthon Petőfi Színjátszó Szakosztályának lett a  műszaki vezetője és díszlettervezője.
( Tovább olvasom )
Medve Ani képriportja
Kacsák Jánosné képriportja
.