H-3100  Salgótarján,  Fő tér 5.  tel.: +36 32 310503  e-mail: info@fotoklubnograd.hu
 

2021. 1-2. negyedévi program.
 

A programok csütörtökön 17.30. órakor kezdődnek a

József Attila Művelődési és Konferencia Központban.
 

Az ettől eltérőt külön jelöljük.


 
 


 

   

2021.01.01.
 

Kedves Klubtagok, Pártoló tagok!

  A helyzet - hasonlóan a 2020. tavaszi időszakhoz - bonyolódik. Az a legnagyobb baj, hogy még sokkal komolyabb kihívással kell szembenéznünk, s valamilyen megoldást találnunk.

  November 5.-i klubnapunkon – akik kis létszámban ott voltak – kezdeményezték, hogy a programjainkat az előre meghatározottaktól eltérően módosítsuk. Több tagunkkal valamint a két érdekelt kiállító klubtagunkkal is konzultáltam és azok egyetértésével kívántam megírni jelen levelemet. Vártam a mai napig, mert hétfőre a Polgármester úr is kívánt bejelentéssel élni, s nem akartam ellentétes információkat közölni. De a Miniszterelnök úr mai döntésével, valamint a JAMK. telefoni értesítésének figyelembevételével a fotóklub tevékenységét a JAMK-ban december 31-ig szüneteltetjük. (A kezdésről, illetve minden másról emailban értekezünk.)

  Tehát nem kerülnek megrendezésre a heti összejövetelek, előadások, találkozások. Azonban a két fotópályázat az új módosításnak megfelelően online formában megtartásra kerül.
  A két módosított kiírást mellékelem, illetve a weblapról megtekinthető lesz. Kérlek benneteket, annak megfelelően járjatok el!

  Azon személyektől elnézést kérek, akik az előadásokra, kiállításokra készültek, energiát fordítottak rá, a „felszabadulásunk” után természetesen bepótoljuk a programjukat.

  Mivel bizonytalan a helyzetünk, az évzáró közgyűlésünk sem fog megtörténni az előzetesen kalkulált időpontban. Így tolódni fog az „Életmű díj” és a „2020. évi pontszerző verseny” értékelése és díjazása is.

  Kérlek benneteket, a most leírtakat vegyétek figyelembe, s annak megfelelően járjatok el!
  Természetesen mindenki tudja a telefonszámomat, email címemet, akinek javaslata, kérése vagy ötlete van, az el tud érni.

  Vigyázzatok magatokra, a családotokra és mindenki másra!! Tartsátok be az előírásokat!

Salgótarján, 2020. november 9.

          Homoga József sk.
 


2021. 06. 03.
 


Kedves Barátaim!
Bizonyára már mindannyian értesültetek arról, hogy június 1-től a vírushelyzet jelentős visszaszorulása miatt a JAMK. is megnyitja kapuit a közönség előtt.
Ezért június 3-án (csütörtök) 17.30-kor a szokásos időben találkozunk a JAMK-ban, ahol meg kell határoznunk a következő időszak feladatait.
Döntenünk kell a közgyűlés időpontjáról, a kiállításokról és minden más, az egyesületünket érintő feladatokról.
Kérlek benneteket, hogy gyertek el a találkozóra, hozzatok ötleteket a következő időszak programjaival kapcsolatban.
FELHÍVOM A FIGYELMETEKET A KÖVETKEZŐKRE: A jelenleg érvényes szabályok szerint a zárt térben csak a Védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve annak hiányában az orvosi igazolás a Covid elleni védőoltásról szóló dokumentum bemutatásával valamint a maszk használatával és a védőtávolság betartásával lehet részt venni. Kötelező még a kézfertőtlenítő használata is.
Sajnálom, hogy ilyen megkötöttséget kell leírnom. De felhívták a figyelmemet a JAMK-ból, hogy ezen előírások betartásáért a program szervezője a felelős és esetleges ellenőrzésnél az előírások be nem tartása miatt egy millió ft-os büntetést kell fizetnem. Kérlek benneteket, figyeljünk egymásra, ha már eddig megúsztuk a járványt, ezután se legyen problémánk.

Üdvözlettel: Homoga József
Ui: Mellékelem az egri fotóklub meghívóját az 50. ÉMO kiállítás megnyitójára.

 


2021. 06. 10.

GALICZ JÓZSEF salgótarjáni fotográfus kiállításának megnyitója
.
 

2021. 06. 17.

Meghívó Palotás József vetítettképes előadására:
˶SZILVÁSVÁRAD - SZALAJKA VÖLGY, ahol átölel a természet"
 

2021. 06. 25.

A 2020. évről a közgyűlés, valamint a már évek óta megünnepelt „Férfi nap”
Meghívó közgyűlésre

Felhívás közgyűlési teendőkre