H-3100  Salgótarján,  Fő tér 5.  tel.: +36 32 310503  e-mail: info@fotoklubnograd.hu
 

2021. 1-2. negyedévi program.
 

A programok csütörtökön 17.30. órakor kezdődnek a

József Attila Művelődési és Konferencia Központban.
 

Az ettől eltérőt külön jelöljük.


 
 


 

   

2021.01.01.
 

Kedves Klubtagok, Pártoló tagok!

  A helyzet - hasonlóan a 2020. tavaszi időszakhoz - bonyolódik. Az a legnagyobb baj, hogy még sokkal komolyabb kihívással kell szembenéznünk, s valamilyen megoldást találnunk.

  November 5.-i klubnapunkon – akik kis létszámban ott voltak – kezdeményezték, hogy a programjainkat az előre meghatározottaktól eltérően módosítsuk. Több tagunkkal valamint a két érdekelt kiállító klubtagunkkal is konzultáltam és azok egyetértésével kívántam megírni jelen levelemet. Vártam a mai napig, mert hétfőre a Polgármester úr is kívánt bejelentéssel élni, s nem akartam ellentétes információkat közölni. De a Miniszterelnök úr mai döntésével, valamint a JAMK. telefoni értesítésének figyelembevételével a fotóklub tevékenységét a JAMK-ban december 31-ig szüneteltetjük. (A kezdésről, illetve minden másról emailban értekezünk.)

  Tehát nem kerülnek megrendezésre a heti összejövetelek, előadások, találkozások. Azonban a két fotópályázat az új módosításnak megfelelően online formában megtartásra kerül.
  A két módosított kiírást mellékelem, illetve a weblapról megtekinthető lesz. Kérlek benneteket, annak megfelelően járjatok el!

  Azon személyektől elnézést kérek, akik az előadásokra, kiállításokra készültek, energiát fordítottak rá, a „felszabadulásunk” után természetesen bepótoljuk a programjukat.

  Mivel bizonytalan a helyzetünk, az évzáró közgyűlésünk sem fog megtörténni az előzetesen kalkulált időpontban. Így tolódni fog az „Életmű díj” és a „2020. évi pontszerző verseny” értékelése és díjazása is.

  Kérlek benneteket, a most leírtakat vegyétek figyelembe, s annak megfelelően járjatok el!
  Természetesen mindenki tudja a telefonszámomat, email címemet, akinek javaslata, kérése vagy ötlete van, az el tud érni.

  Vigyázzatok magatokra, a családotokra és mindenki másra!! Tartsátok be az előírásokat!

Salgótarján, 2020. november 9.

          Homoga József sk.