H-3100 Salgótarján, Fő tér 5.  tel.: +36 32 310503   e-mail: info@fotoklubnograd.hu
Galéria
KULCSÁR JÓZSEF (1947)
   A Kos jegyében született. Ahogyan ezotériai meghatározottsága is mutatja, többször szaladt neki más és más feladatnak. Édesapja zongoristának taníttatta, később orvost szeretett volna belőle faragni, majd  mégis a közgazdasági egyetemet végezte el. A megyei tanácson eltöltött két hónapos szakmai gyakorlat azonban  végképp meggyőzte, hogy inkább fotoriporterként, újságíróként teljesíti szíve vágyaként hivatását. Első képeit 1965-ben az Észak-Magyarországi Fotóművészeti Szemlén állították ki. Az MTI-nél végzett hírügynökségi munka után mintegy 2o esztendeig sajtófotós a Nógrád megyei  napilapnál.
    Ezt mondja magáról: kerülöm a folyamatosan fellobbanó új stílusirányzatokat, a képrögzítés hagyományos eszközeivel szeretném maradandóvá tenni az emberek örömeit, szorongásait, társasági boldogságát és egyéni békéjét. Megőrizni mindazt, amit útonjáróként sikerült ellesnem. Önálló kiállításaim sora a Somoskői Nyári Tárlat rendezvénysorozat részeként kezdődött, ahol a vár alatt élő emberek egy kosár friss tojással köszönték meg a képeket. Minden más, azóta szerzett oklevél, hazai és határon túli díj nem jelent számomra ennél több elismerést.
   Az utóbbi években a fotózással és a klubbal lazábbá vált kapcsolata, minden idejét leköti a hivatásszerűen végzett szerkesztő-operatőri tevékenység RTL KLUB és TV2 televíziók Nógrád megyei tudósítójaként.