H-3100  Salgótarján, Fő tér 5. tel.: +36 32 310503   e-mail: info@fotoklubnograd.hu
Galéria
   Régi kültagja a fotóklubnak, aki nagy kedvvel figyelte mások fotóművészeti tevékenységét és fejlődését. Pártoló tag volt, amikor 2008 tavaszán megvásárolta első digitális fényképezőgépét, egy bridge kategóriájú apparátot.
   A nőkre jellemző érzelmi töltésű képeivel hamar apró sikerélményekhez jutott. A XXXVIII. Észak-Magyarországi Fotóművészeti Szemlén egy képe falra került.

2021. 10 .21.
Bodrogi Lászlóné (Jujó) emlékére tartottunk egy foglalkozást a fotóklubban. A Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület tagsága posztumusz "ÉLETMŰ DÍJ"-ban részesítette fotós tevékenysége elismeréseként. A nagyszámú emlékező előtt Kovács Anna adta elő Jakab Ödön "Könyörgés" című versét. Az internetről Szabó Gyula "Úgy múlik el az életünk" című megható énekszámát hallgattuk meg, majd Homoga József emlékezett meg Julika életéről, fotós tevékenységéről.
Bővíz Sándorné felolvasta a fotóklub tagsága által adott posztumusz "ÉLETMŰDÍJ" indoklását, és Bodrogi László átvette a kerámia makett fényképezőgép díjat, valamint a díszoklevelet. Meghatottan mondott köszönetet a fotóklub tagságának ezért a gesztusért. Ezután Gergely István és Homoga József zenei aláfestéssel készített videó és fotó összeállítására került sor. Nagy szeretettel történt a megemlékezés. Nyugodjék békében Julika, emlékét megőrizzük!
A megemlékezésről P. Tóth László fotói láthatók.


                                                                                                                                                        
BODROGI LÁSZLÓNÉ  (1950 - 2021)